AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir göğsünü büyük görmek

Kahve falında bir göğsünü büyük görmek

Kahve falında bir göğsünü büyük görmek kazançlı kapıların açılacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, çabalarının boşa çıkacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir göğsünü büyük gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Kahve falında bir göğsünü büyük görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsü büyük görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, makbul olan mallara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında göğsünün büyük olduğunu görmek verilen kararların geri çekileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünün sarktığını görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsüne yattığını görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin göğsünü sıkmak yüzünün hep güleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek göğsünde kıl görmek işlerin daha kötüye gideceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma tabir olunur.

Kahve falında göğe yükselen birini görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir