AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekte kadın göğsü görmek

Kahve falında erkekte kadın göğsü görmek

Kahve falında erkekte kadın göğsü görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, başarılarının sürekli olacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında erkekte kadın göğsü gördüyseniz:

  • Tembellik eğilimlerinizle mücadele etmelisiniz.

Kahve falında erkek kadın göğsü görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında erkekte kadın göğsü görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının göğsünde kıl görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, inancından ödün vereceğine delalet eder.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek verilen  sözlerin tutulacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın göğsü emmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kadının göğsünü tutmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir