AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsüne altın takmak

Kahve falında göğsüne altın takmak

Kahve falında göğsüne altın takmak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsüne altın takmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda gözle görülür bir iyileşme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında göğsüne altın takmak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten altın yağdığını görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine altın yüzük takmak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında boğaza altın takmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında altın künye takmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz altın bilezik takmak kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya delalet eder.

Kahve falında altın almak takmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir