AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsüne sarılmak

Kahve falında göğsüne sarılmak

Kahve falında göğsüne sarılmak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, ticarette ilerleyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında göğsüne sarılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında göğsüne sarılmak fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünü kestiğini görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünde delik görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine delalettir.

Kahve falında göğsüne kına yakmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında göğsünü göstermek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işarettir.

Kahve falında göğsün yarılması görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gök kapısı görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir