AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü büyük görmek

Kahve falında göğsü büyük görmek

Kahve falında göğsü büyük görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsü büyük gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek ya da kendinizi göstermek istediğiniz konularda tam olarak bulunmanız gereken yerdesiniz.

Kahve falında bir göğsünü büyük görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine inanılır.

Kahve falında göğsü büyük görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünün büyük olduğunu görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünü kestiğini görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün düştüğünü görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında gökten yıldız yağdığını görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökhan özeni görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir