AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün açık olduğunu görmek

Kahve falında göğsünün açık olduğunu görmek

Kahve falında göğsünün açık olduğunu görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında göğsünün açık olduğunu gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında göğsü açık gezmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünün açık olduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında göğsü açık görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsü açık kadın görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünü açık görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında gök mavisi görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin göğsünde uyumak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında göğsünden kan gelmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir