AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü açık kadın görmek

Kahve falında göğsü açık kadın görmek

Kahve falında göğsü açık kadın görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, seyahatlere katılacağına, sözünde duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsü açık kadın gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular çalışmayı gerektiriyor.

Kahve falında göğsü açık kadın görmek canının derdine düşeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına yorulur.

Kahve falında göğsünün açık olduğunu görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulur.

Kahve falında göğsü açık görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi göğsünü açık görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında göğsü açık gezmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekte kadın göğsü görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak kişinin kazancının çoğalacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıllı kadın göğsü görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir