AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi göğsünü açık görmek

Kahve falında kendi göğsünü açık görmek

Kahve falında kendi göğsünü açık görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına yorulur.

Kahve falında kendi göğsünü açık gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, düzenleme veya anlaşmalarda sabrınız zorlanıyor olabilir.

Kahve falında göğsü açık kadın görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi göğsünü açık görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında göğsü açık görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında göğsü açık gezmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünün açık olduğunu görmek zenginlik içinde olacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünün sarktığını görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında tek göğsünden süt aktığını görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek bol kazançlı günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir