AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü açık görmek

Kahve falında göğsü açık görmek

Kahve falında göğsü açık görmek elinin döneceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, çaresizliğinin büyüyeceğine, her şeyin ters gideceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında göğsü açık gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında göğsü açık kadın görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünü açık görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsü açık görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsü açık gezmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünün açık olduğunu görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında göğsünün olmadığını görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına delalet eder.

Kahve falında gökten yere inmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak alkış alacağına ve itibar göreceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir