AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü açık gezmek

Kahve falında göğsü açık gezmek

Kahve falında göğsü açık gezmek bilgi ile donanacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsü açık gezmek gördüyseniz:

  • Esnek olmalısınız.

Kahve falında göğsü açık gezmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünü açık görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünün açık olduğunu görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine delalettir.

Kahve falında göğsü açık görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında göğsü açık kadın görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı açık gezdiğini görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı açık gezmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başı açık gezmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir