AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden kan gelmek

Kahve falında göğsünden kan gelmek

Kahve falında göğsünden kan gelmek rahat bir hayata başlayacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden kan gelmek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında göğsünden kan gelmek sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden kan geldiğini görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına yorulur.

Kahve falında göğsünden süt gelmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalet eder.

Kahve falında tek göğsünden süt gelmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının göğsünden süt geldiğini görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında sol göğsünden süt geldiğini görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, düzenin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir