AnaSayfa / Genel / Kahve falında gök mavisi görmek

Kahve falında gök mavisi görmek

Kahve falında gök mavisi görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, işveren koltuğunda oturacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gök mavisi gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiçkimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında mavi gök görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gök mavisi elbise giymek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, rahata kavuşmaya rivayet eder.

Kahve falında gök mavisi araba görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, işlerinin tutacağına alamet eder.

Kahve falında gök mavisi görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenle göğe çıkmak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gök gürlemesi ve yağmur görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk göğsü görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir