AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin göğsünde uyumak

Kahve falında sevgilinin göğsünde uyumak

Kahve falında sevgilinin göğsünde uyumak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, amaçlardan sapmaya, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin göğsünde uyumak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemenizde fayda var.

Kahve falında sevgilinin göğsünde uyumak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin göğsünü emmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin göğsüne yatmak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin uyuduğunu görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, kötü noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle uyumak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, talihinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanında uyumak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir