AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünü sıkmak

Kahve falında göğsünü sıkmak

Kahve falında göğsünü sıkmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünü sıkmak gördüyseniz:

  • Kurallara göre oynamak istemenize rağmen o yollar kapalı olabilir.

Kahve falında göğsünü sıkmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin göğsünü sıkmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilaç sıkmak yeni bir yol çizileceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalettir.

Kahve falında boş silah sıkmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla havaya sıkmak helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasına silah sıkmak falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine parfüm sıkmak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burundan sivilce sıkmak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir