AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş silah sıkmak

Kahve falında boş silah sıkmak

Kahve falında boş silah sıkmak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, maddi olarak büyüyeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, evindeki huzurun bozulacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında boş silah sıkmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanızla zor bir durum yaşayabilirsiniz, duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında boş silah sıkmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde silah sıkmak hayırlı terfiler alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe silah sıkmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında polise silah sıkmak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalet eder.

Kahve falında silah sıkmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında birine silah sıkmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işarettir.

Kahve falında silahla kafasına sıkmak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla sıkmak patron koltuğunda oturacağına, günü birlik tatillere çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir