AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine parfüm sıkmak

Kahve falında üzerine parfüm sıkmak

Kahve falında üzerine parfüm sıkmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerine parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak kimsenin arkasından konuşmayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına işarettir.

Kahve falında eve parfüm sıkmak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında oda parfümü sıkmak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında çok parfüm sıkmak işinde büyük başarı elde edeceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kendine parfüm sıkmak yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine parfüm sıkmak iyileşeceğine, ferahlayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir