AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin göğsünü sıkmak

Kahve falında birinin göğsünü sıkmak

Kahve falında birinin göğsünü sıkmak hep yerinde sayacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin göğsünü sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kontrol etmeye veya durdurmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında göğsünü sıkmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsünü sıkmak onları okula göndereceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilaç sıkmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında zehir sıkmak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya sıkmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla sıkmak fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir