AnaSayfa / Genel / Kahve falında burundan sivilce sıkmak

Kahve falında burundan sivilce sıkmak

Kahve falında burundan sivilce sıkmak haneye bereket geleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında burundan sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren olaylarda yeni teklifler yüzünü gösterebilir.

Kahve falında burundan sivilce sıkmak hayatının yoluna gireceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında burunda sivilce sıkmak çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında burun sıkmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burunda sivilce görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sivilceyi sıkmak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının sivilcesini sıkmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, bereket ve zenginlik olacağına yorulur.

Kahve falında siyah sivilce sıkmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir