AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç sıkmak

Kahve falında ilaç sıkmak

Kahve falında ilaç sıkmak rahat yaşayacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, zararların günden güne artacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilaç sıkmak gördüyseniz:

  • Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Kahve falında sinek ilacı sıkmak seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç sıkmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker ilacı görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ilaç almak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze ilaç damlatmak maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında birinden ilaç almak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işaret eder.

Kahve falında ilaçla böcek öldürmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilaçlama görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir