AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına silah sıkmak

Kahve falında kafasına silah sıkmak

Kahve falında kafasına silah sıkmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, tutulan yolun isabetli olacağına işaret eder.

Kahve falında kafasına silah sıkmak gördüyseniz:

  • Maddi çıkarlarınız için istemediğiniz bir işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında silahla kafasına sıkmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kafasına silah sıkmak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, kötü sözler duyacağına işarettir.

Kahve falında kafasına sıkmak inanca ve cesarete sahip olacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Kahve falında birinin kafasına sıkmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, elinin dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya sıkmak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir