AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla havaya sıkmak

Kahve falında silahla havaya sıkmak

Kahve falında silahla havaya sıkmak maddi gücünün yerine geleceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına işaret eder.

Kahve falında silahla havaya sıkmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, belli problemleri çözmenize yardımı dokunabilecek veya kararlar almanızı sağlayabilecek kişiler yakınınızda olacak.

Kahve falında havaya silah sıkmak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, ekmeğinin bereketleneceğine işaret eder.

Kahve falında silahla havaya sıkmak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında havaya kurşun sıkmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendine silah sıkmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında düşmana silah sıkmak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına silah sıkmak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karşılıklı silah sıkmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğe silah sıkmak işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir