AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünü emmek

Kahve falında göğsünü emmek

Kahve falında göğsünü emmek uzun sohbetler edeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Desteğinizi sağlamak veya yardım talebinde bulunmak isteyen kişiler sizi yönlendirebilmek için en sempatik halleriyle duygusal blöfler yapabilirler.

Kahve falında birinin göğsünü emdiğini görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünü emdiğini görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Kahve falında göğsünü emmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Kahve falında kendi göğsünü emmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünden süt emmek dertlerin sonlanacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının göğsünü emmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir