AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının göğsünü emmek

Kahve falında başkasının göğsünü emmek

Kahve falında başkasının göğsünü emmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Kafanızda gerçekçi veya gerçekçi olmayan endişeler oluşabilir.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin göğsünü emdiğini görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, çalıştığına değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek göğsü emmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın göğsü emmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünü emdirmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına delalettir.

Kahve falında başkasının göğsünü emmek kimseyle konuşmaz olacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalettir.

Kahve falında kadının göğsünü emmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir