AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin göğsünü emdiğini görmek

Kahve falında birinin göğsünü emdiğini görmek

Kahve falında birinin göğsünü emdiğini görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin göğsünü emdiğini gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ihmalleri, detayları, hataları ya da yanlışları görmezden gelip, sosyal yaşamınıza ait aktivitelere katılma eğiliminiz yüksek olabilir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalettir.

Kahve falında göğsünden süt emmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünü emdiğini görmek mal kaybına uğrayacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsünü emmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek işlerin rayından çıkacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünü emmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, saygınlığının da artacağına yorulur.

Kahve falında kadının göğsünü emmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında göğsünü emdirmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir