AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi göğsünü emmek

Kahve falında kendi göğsünü emmek

Kahve falında kendi göğsünü emmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hoşluk içinde olacağına, sorunlarının son bulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalettir.

Kahve falında kendi göğsünü emmek gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda endişeler artıyor.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek rakiplerin üzüleceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi göğsünü emmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünü emmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin göğsünü emmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kadın göğsü emmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek göğsü emmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek hayallerde değişiklikler olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir