AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, variyet sahibi olacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek gördüyseniz:

  • Hizmetlerinizi cömertçe sunmanız hayatınızı veya yaşadığınız yeri değiştirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek asık yüzlerin güleceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işarettir.

Kahve falında göğsünden süt emmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine yorulur.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında göğsünü emdiğini görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin göğsünü emmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, parasını ve malını kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir