AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden süt emmek

Kahve falında göğsünden süt emmek

Kahve falında göğsünden süt emmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayatının düzene gireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden süt emmek gördüyseniz:

  • Gerçek şu ki, bazı şeylerle vedalaşmanız gerekebilir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, atılan adımların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt emmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının göğsünü emmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin göğsünü emmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında bayan göğsü emmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi göğsünü emmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir