AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünü emdiğini görmek

Kahve falında göğsünü emdiğini görmek

Kahve falında göğsünü emdiğini görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, tabiri caizse can bulacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, başarısının azalacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünü emdiğini gördüyseniz:

  • İşiniz veya özel yaşamınızla ilgili bir ilişkinin gösterdiği ilerleme sizi şaşırtabilir.

Kahve falında göğsünü emmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında kadının göğsünü emmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının göğsünü emmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına yorulur.

Kahve falında erkek göğsü emmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının göğsünü emmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü emmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayan göğsü emmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir