AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek prestij sahibi olunacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Fikirleriniz genellikle uygulanabilir şeyler olmakla birlikte bazıları da sizi bloke edebilir.

Kahve falında erkek göğsü emmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin göğsünü emmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi göğsünü emmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının göğsünü emmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, patron koltuğunda oturacağına işarettir.

Kahve falında göğsünden süt emmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın göğsü emmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, mutlulukların yarım kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir