AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünü emdirmek

Kahve falında göğsünü emdirmek

Kahve falında göğsünü emdirmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, geçim derdine düşeceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünü emdirmek gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onda da eskisinden daha mutlu duruma girebilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek kazanç kapılarının kapanacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında erkek göğsü emmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi rivayet eder.

Kahve falında göğsünden süt emmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına yorulur.

Kahve falında kendi göğsünü emdiğini görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünü emdirmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü emmek fırsatların istenmeden harcanacağına, iftiraya uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir