AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi göğsünden süt emmek

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, geçimin kolaylaşacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında göğsünden süt emmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, günahlarının affedileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına yorulur.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek çok büyük kazanç elde edeceğine, nefsine uyacağına alamet eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsünü emmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında kadının göğsünü emmek büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında kendi göğsünü emmek kötü durumların ortadan kalkacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü emmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir