AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi göğsünü emdiğini görmek

Kahve falında kendi göğsünü emdiğini görmek

Kahve falında kendi göğsünü emdiğini görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, üzüleceğine ve kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünü emdiğini gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir.

Kahve falında birinin göğsünü emmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünü emdiğini görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın göğsü emmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına yorulur.

Kahve falında göğsünü emdiğini görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünü emmek elindeki imkânları seferber edeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden süt emmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kadının göğsünü emmek güçlendikçe güçleneceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir