AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin göğsünü emmek

Kahve falında sevgilinin göğsünü emmek

Kahve falında sevgilinin göğsünü emmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, güzel bir haber almaya, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Sosyal ortamlara girme zorunluluğu sizi sıkabilir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü emmek fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünden süt emmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsünü emdiğini görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kafasını toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın göğsü emmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi göğsünü emdiğini görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında göğsünü emdiğini görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir