AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek göğsü emmek

Kahve falında erkek göğsü emmek

Kahve falında erkek göğsü emmek neşeleneceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına delalettir.

Kahve falında erkek göğsü emmek gördüyseniz:

  • Aslen çok olası görünmese bile, yapılması gereken değişikliklere zaman ayırmanız faydalı olacağa benziyor.

Kahve falında erkeğin göğsünü emmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına alamet eder.

Kahve falında erkek göğsü emmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünü emdirmek karlı çıkacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında bayan göğsü emmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin göğsünü emdiğini görmek işlerinin yarım kalacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında göğsünden süt emmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, başarılarını ispat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin göğsünü emmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, iş yeri sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir