AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın göğsünden süt emmek

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek saygısını toplayacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, başka alanlara yöneleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek gördüyseniz:

  • Sakin olursanız konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek hayatın kolaylaşacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünden süt emmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kadın göğsü emmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının göğsünü emmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işarettir.

Kahve falında kadının göğsünü emmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine inanılır.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir