AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının göğsünü emmek

Kahve falında kadının göğsünü emmek

Kahve falında kadının göğsünü emmek tatsız haberlerin alınacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, iyi hissedileceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kadının göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın göğsü emmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının göğsünü emmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının göğsünü emmek insan sevindireceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünden süt emmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü emmek atılan adımların boşa gideceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına inanılır.

Kahve falında birinin göğsünü emdiğini görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünü emdiğini görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir