AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan göğsü emmek

Kahve falında bayan göğsü emmek

Kahve falında bayan göğsü emmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, borçların ödeneceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, makamının yükseleceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında bayan göğsü emmek gördüyseniz:

  • Şu an hazır olmayan koşul ya da durumlarda, çok yakında, manevra kabiliyeti elde edebilirsiniz.

Kahve falında bayan göğsü emmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına yorulur.

Kahve falında bayan memesi emmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek göğsü emmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kadın göğsü emmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, yapılan ahlaksız davranışlara rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının göğsünü emmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünü emmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir