AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının göğsünü emmek

Kahve falında bir kadının göğsünü emmek

Kahve falında bir kadının göğsünü emmek çok büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında bir kadının göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan yardım isterseniz onların desteğini görebilirsiniz.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsü emmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kadının göğsünü emmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının göğsünü emmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünü emdirmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bayan göğsü emmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, birikmiş parasının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsünü emdiğini görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir