AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsün yarılması görmek

Kahve falında göğsün yarılması görmek

Kahve falında göğsün yarılması görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında göğsün yarılması gördüyseniz:

  • Maddi ortaklıklar açısından şanslısınız.

Kahve falında göğsünün yarıldığını görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında göğün yarıldığını görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsün yarılması görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsü yarılmak eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göklerin yarıldığını görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına delalettir.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerin yarıldığını görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize yorulur.

Kahve falında namazı yarıda kesmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir