AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde delik görmek

Kahve falında göğsünde delik görmek

Kahve falında göğsünde delik görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünde delik gördüyseniz:

  • Masrafları azaltmanın yaratıcı yollarını bulmalısınız.

Kahve falında göğsünde delik görmek başa iş açacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında göbek deliğini görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta delik görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında delikli peynir görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde delik görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, dertlerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında delik delmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında delik çatı görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine yorulur.

Kahve falında kolunda delik görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir