AnaSayfa / Genel / Kahve falında gök kapısı görmek

Kahve falında gök kapısı görmek

Kahve falında gök kapısı görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında gök kapısı gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar veya yeni durumlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında gök kapısını görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gök kapısının açıldığını görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında gök kapısı görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünden vurulduğunu görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında göğe çıkmak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün sıkıldığını görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökten taş düştüğünü görmek çok yıpranacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir