AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsüne kına yakmak

Kahve falında göğsüne kına yakmak

Kahve falında göğsüne kına yakmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsüne kına yakmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Kahve falında göğsüne kına yakmak uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında asker kınası yakmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına rivayet eder.

Kahve falında sol eline kına yakmak eğlenceli günler geçirileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kına üstüne kına yakmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine inanılır.

Kahve falında avucuna kına yakmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişiye kına yakmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında ellere kına yakmak yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir