AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünü göstermek

Kahve falında göğsünü göstermek

Kahve falında göğsünü göstermek dolayısıyla işlerin bozulacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, başarılar elde edileceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünü göstermek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında göğsünü göstermek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına delalettir.

Kahve falında kıbleyi göstermek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında parmakla göstermek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında çeyizini göstermek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ilgi göstermek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine yol göstermek yakında hedefine ulaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerini göstermek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye yol göstermek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir