AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünü kestiğini görmek

Kahve falında göğsünü kestiğini görmek

Kahve falında göğsünü kestiğini görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, canlanacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, iyilik bulacağına yorulur.

Kahve falında göğsünü kestiğini gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaş ziyaretleri yapabilirsiniz.

Kahve falında göğsünü kestiğini görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hedeflerini tutturacağına tabir olunur.

Kahve falında at kestirmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istemeyerek saç kestirmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında saçını kestiklerini görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçımı kestiğimi görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının adak kestiğini görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başını kestiğini görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir