AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsüne krem sürmek

Kahve falında göğsüne krem sürmek

Kahve falında göğsüne krem sürmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, başarılarının devamlı olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında göğsüne krem sürmek gördüyseniz:

  • Siz cisimleştirmeye çalışmadan yeni bir oluşumun öylece gözler önüne serilmesine izin vermenizde fayda var.

Kahve falında göğsüne krem sürmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırta krem sürmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yüze krem sürmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında saça krem sürmek kendisini iyi hissedeceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saçına krem sürmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, umutlarının da tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğe krem sürmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa krem sürmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalettir.

Kahve falında vücuda krem sürmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir