AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırta krem sürmek

Kahve falında sırta krem sürmek

Kahve falında sırta krem sürmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sırta krem sürmek gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki veya planlardaki bir değişiklik sizin için daha güvenli sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında birinin sırtına krem sürmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırta krem sürmek büyük sorunlar yaşanacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında sırtına krem sürmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırta krem görmek girişimlerde bulunacağına, stres içinde günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağa krem sürmek fal sahibinin uyarı alabileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne krem sürmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuda krem sürmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir