AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça krem sürmek

Kahve falında saça krem sürmek

Kahve falında saça krem sürmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, insanlarla bir araya geleceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, düşmanından uzak olacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saça krem sürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı maddi, manevi etkileyebilecek kişilerle söz münakaşası yaşamamanızda fayda var.

Kahve falında saçlarına krem sürmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına işarettir.

Kahve falında saçına krem sürmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saça krem sürmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında saç krem sürmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağa krem sürmek ömür boyu başarılı olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü krem sürmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarına krem sürmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında ölüye krem sürmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kendisini işine vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir