AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa krem sürmek

Kahve falında ayağa krem sürmek

Kahve falında ayağa krem sürmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, işlerinizin bozulacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ayağa krem sürmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ayağa krem sürmek vefa göstereceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarına krem sürmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında ayağına krem sürmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında güneş kremi sürmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında el kremi sürmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ellere krem sürmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir