AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe krem sürmek

Kahve falında bebeğe krem sürmek

Kahve falında bebeğe krem sürmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe krem sürmek gördüyseniz:

  • Kafanızın karışık olması istikrarsız bir profil çizmenize neden olabilir.

Kahve falında bebeğe krem sürmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında ellere krem sürmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine alamet eder.

Kahve falında saç krem sürmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret eder.

Kahve falında sırtına krem sürmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze krem sürmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, tatsız haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında krem sürmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine yorulur.

Kahve falında eline krem sürmek çok büyük başarılar kazanılacağına, hataların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarına krem sürmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir