AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze krem sürmek

Kahve falında yüze krem sürmek

Kahve falında yüze krem sürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yüze krem sürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi olayların merkezinde görebilir, bazı olayların gidişatını etkilemek için gerekli gücü kendinizde bulabilirsiniz.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze krem sürmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne krem sürmek hedeflerine ulaşacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü krem sürmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında sırta krem sürmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, yol alacağına inanılır.

Kahve falında ölüye krem sürmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir